Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jenni Niemisestä Heinolan uusi kunnaneläinlääkäri

Eläinlääketieteen lisensiaatti Jenni Nieminen aloittaa Heinolan uutena kunnaneläinlääkärinä 17. tammikuuta. Nieminen on valmistunut Helsingin yliopistosta 2017, ja on toiminut aiemmin kunnaneläinlääkärinä Päijät-Hämeessä sekä tehnyt kunnaneläinlääkäreiden sijaisuuksia ja päivystyksiä. Lisäksi Nieminen on toiminut eläinlääkärinä Viiksistä Hännänpäähän -eläinlääkäriasemalla.

Heinolan kunnaneläinlääkärin vastaanotto on jatkossakin Heinolan Eläinlääkäriaseman tiloissa Reumantiellä ja on avoinna arkisin kello 8–16.

Aiemmin Heinolan kunnaneläinlääkärinä toiminut Tuomo Tuuli jatkaa toimintaansa yksityisenä eläinlääkärinä Heinolan Eläinlääkäriasemalla.

Jenni Niemisen tavoittaa Heinolan kunnaneläinlääkärin tutusta numerosta 044 729 7942. Puhelinaika ajanvarauksille ja tiedusteluille on arkisin kello 8–9. Jos eläin sairastuu äkillisesti puhelinajan jälkeen eikä puheluun heti vastata, jätetään vastaajaan viesti.

Kunnaneläinlääkärit tarjoavat peruseläinlääkäripalveluita kaikille kotieläimille, ja ajan vastaanotolle voi varata pieneläimille esimerkiksi rokotusta, terveystarkastusta, ihovaivan hoitoa tai eutanasiaa varten. Kunnaneläinlääkärit tekevät myös perusleikkauksia ja hammashoitoja.

Tilakäynneillä he hoitavat nautoja ja hevosia sekä ja muita kotieläimiä. Kiireellistä hoitoa vaativille potilaille pyritään järjestämään aina hoito, ja se saattaa siirtää ajanvarauspotilaiden hoitoa. Potilaiden hoitotyön lisäksi kunnaneläinlääkärit tekevät valvonta- ja neuvontatyötä sekä hoitavat eläinlääkäripäivystystä.

Virka-ajan ulkopuolella kiireellistä eläinlääkärin apua tarvitseville eläimille on järjestetty eläinlääkäripäivystys, jonka numerot löytyvät Päijät-Soten nettisivuilta.