Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Diandra tähdittää Hartolan kesänavausta

Hartolan perinteinen kesäkauden avaus palaa kunnan tapahtumakalenteriin lauantaina. Torilla pääsee paloauton kyytiin, ratsastamaan, ihmettelemään poliisimoottoripyörää ja maistelemaan hernesoppaa ja lettuja kello 11–14.

Hartolalainen musiikintekijä Hehewuti eli Henna Raita esiintyy kello 12. Kesänavauspäivän järjestävät Hartolan vapaa-ajan asukkaiden yhdistys ja Hartolan kunta.

Lauantai huipentuu Diandran kirkkokonserttiin iltapäivällä kello 15. Laulaja esittää maailman kauneimpia rakkauslauluja.

Konsertin toteuttava MagnumLive tiedottaa, että Diandra esiintyy mielellään juuri Hartolassa ja tulee paikalle saman kokoonpanon kanssa kuin edellisessä menestyskonsertissa. Hänen sisarensa Deirdre Flores soittaa konsertissa viulua ja Emmi Schwartz kirkkoon äskettäin saatua uutta flyygeliä.

Sunnuntaina Hartolan torilla vietetään Vellamon retkipyöräilyreitin avajaisia kello 10–14. Yhteislähtö reitille starttaa kello 11. Torilla on monenlaista oheisohjelmaa, kuten Liikenneturvan visailu ja opastus, pyöräarpajaiset ja haitarimusiikkia. Myös Itä-Hämeen museolla on avoimet ovet yleisölle.

Korjattu: Jutusta poistettu tiedot Agnes Alexandra -esityksestä, joka on peruttu.