Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kylpylän uimaranta aukeaa maanantaina ­– luvassa rantajumppia ja lainattavia sup-lautoja

Kylpylän uimaranta aukeaa maanantaina 6. kesäkuuta ja maanantaista alkaen uimarannalla on myös valvonta joka päivä kello 10–18. Pukukopit ovat avoinna iltakahdeksaan asti säävarauksella.

Uimarannalla on uusittu laituri. Laiturilta uimaan lähdettäessä uimareita kehotetaan noudattamaan varovaisuutta, sillä etenkin alkukesästä Kymijoessa on voimakas virtaus.

Uimarannan valvojalta saa käyttöön sup-lautoja ja myöhemmin kesällä lainattavaksi tulee myös kanootti. Lasten lainatessa välineitä vaaditaan täysi-ikäinen huoltaja mukaan.

Kaikille avoimia maksuttomia rantajumppia järjestetään 7.–30. kesäkuuta aina tiistaisin ja torstaisin kello 10–10.45 ja 17–17.45. Poikkeuksena torstai 23. kesäkuuta, jolloin ei järjestetä iltajumppaa. Heinäkuussa rantajumppia järjestetään 5.–26.7. tiistaisin kello 10–10.45.

Rannan parkkipaikalle on myös tulossa sähköautojen latauspiste, joka on käytössä päiväsaikaan. Tästä kaupunki tiedottaa lisää myöhemmin.