Kesänäyttelyn avajaisia vietetään viikonloppuna Joutsan Haihatuksessa – luvassa monipuolista ohjelmaa

Joutsan Taidelaitos Haihatuksessa vietetään 10.–11. kesäkuuta kesänäyttelyn avajaisia. Haihatuksessa avautuu virolais-suomalaisena yhteistyönä toteutettu näyttely- ja tapahtumakokonaisuus Estomania 3. Taidejuhlan koollekutsujina toimivat taiteilijat Johanna Sipilä, Panu Ollikainen ja Haihatuksen tirehtööri Risto Puurunen. Näyttely on taidelaitoksen historian 23. kesänäyttely. Näyttelyn lisäksi Haihatuksessa nähdään avajaisviikonloppuna performansseja, sirkusta ja musiikkia.

Luvassa on musiikkiesityksiä virosta (Erik Alalooga, Kahluuhousut ja Lauri Leis), ruotsista (Anders Bergman) ja Suomesta (CW01). Performansseja nähdään Mari Aaltoselta, Rubensilta ja Tsirkus Poleva Kaelaga Kirjak -sirkukselta. Paikalla on myös Ernie's Pop Up Spa, jossa voi laitattaa itselleen kesäkampauksen.

Viikonlopun konserttien ja esitysten tarkemmat aikataulut päivitetään tapahtuman Facebook-sivuille.

Avajaisjuhlia vietetään perjantaina 10. kesäkuuta kello 17–21, ja lauantaina ohjelma jatkuu ja näyttely on auki kello 11–18.

Haihatukseen avataan nyt myös ensimmäistä kertaa KesäKino, jossa esitetään Viron Oscar-ehdokkaan, ohjaaja Veiko Õunpuun elokuvia, sekä kokoelma lyhytelokuvia näyttelyn taiteilijoilta. Lisäksi Haihatuksen toimesta Joutsassa aloittaa toimintansa Suomen ensimmäinen ja ainoa kineettisen taiteen galleria KITA.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut