HP-47 voitti Nastolan Nasevan ottelussa, jossa kaikki maalit nähtiin jo ensimmäisellä puoliskolla

Jalkapallon miesten Kutonen jatkui tiistai-iltana Heinolan tekonurmella hyvässä kesäsäässä.

Kotijoukkue oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella positiivisen ongelman edessä, sillä halukkaita pelaajia oli niin paljon, että kaikkia ei saatu mahtumaan kokoonpanoon.

Heinolalaiset aloittivat ottelun vahvasti, mutta hallinnasta ja useammasta paikasta huolimatta palloa ei kuitenkaan saatu verkkoon. Ensimmäinen maali nähtiinkin heinolalaisten päädyssä kun Nasevan Santeri Sormunen pommitti pallon verkkoon ajassa 23 minuuttia. HP-47:n maalissa pelannut Timo Naukkarinen oli kovan laukauksen edessä voimaton.

Maali toimi hyvänä herätyksenä kotijoukkueelle, joka tekikin kaksi maalia nopeassa tahdissa reilut viisi minuuttia myöhemmin. Maalihanat avasi debyyttiottelussaan hienoja otteita esittänyt Riku Välikangas, jonka keskityspallo leijaili vastustamattomasti takakulmaan. Kaksi minuuttia myöhemmin sama mies tarjoili syötön Juho Rantalalle, joka laittaa pallon verkkoon lähietäisyydeltä. Maali oli Rantalalle jo kauden neljäs.

Toisella jaksolla ei nähty enempää maaleja, vaikka HP-47 kolkutteli tolppia useampaan otteeseen.

Voitot Purhasta ja Nasevasta ovat nostaneet heinolalaisten sijoitusta sarjataulukossa roimasti. Siinä missä ottelutauon alkaessa sijoitus oli taulukon häntäpäässä, on HP-47 kammennut itsensä kahdella voitolla jo puolivälin sakkiin.

Heinolalaisten ottelut jatkuvat kotikentällä ensi viikon tiistaina 9. elokuuta, kun kello 18:30 tekonurmella alkavassa ottelussa vastaan asettuu Hirvelän Hirvet.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut