Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

250 hupailijaa valtaa Kippiksen frisbeeradat tänään heitettävässä parigolfkisassa

Tänään lauantaina jo kuudetta kertaa järjestettävä parifrisbeegolfin hupi-SM kerää yli 250 ihmisen joukon mittelemään epävirallisista Suomen mestaruuksista Heinola DiscGolf Park Worldin eli tutummin Kippiksen lajipyhättöön. Ensimmäiselle kierrokselle lähdetään alustavan aikataulun mukaan kello 10.

Tapahtumaan on tulossa eri puolilta Suomea 126 paria, jotka kilpailevat palkinnoista neljässä sarjassa; kaikille avoimessa sarjassa, sekapareissa, naispareissa sekä yli 40-vuotiaiden masters-sarjassa.

Sarjojen parhaita palkitaan tulosten lisäksi myös pukeutumisen osalta.

– Frisbeegolf on tällä vuosituhannella vakavoitunut oikeaksi urheiluksi ja sen vastapainoksi loimme oman kevyemmän otteen hupi-konseptin, jossa ihmiset voivat pelata vapautuneemmin, kertoo LDG Heinolan puheenjohtaja Jere Pohjankoski.

Pohjankoski huomauttaa, että monet asiat menevät maailmalla vakavampaan suuntaan.

– Vastapainoksi on meidän yksilöiden vastuulla muistaa myös pitää hauskaa. Ilon merkitys korostuu vuosi vuodelta.

Tapahtumassa keskitytään ennen kaikkea hauskanpitoon, mutta frisbeegolfpelin on sujuttava sääntöjen mukaisesti. Hupi-SM on heinolalaisseuran kehittämä hupailumielinen tapahtumakonsepti, jonka yhtenä tarkoituksena on kerätä varoja Heinolan ratojen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Hupi-SM -tapahtuman väliajalla noin kello 14.00-15.30 järjestetään Kippiksen uunituoreen F-PuttiParkin avajaiset.

– Vastaava F-PuttiParkki avattiin kuukausi sitten Heinolan Kylpylänrantaan. Nyt samanlainen on saatu Kippikselle vahvistamaan sen asemaa maailmanluokan frisbeegolfklusterina ja -turistikohteena.