Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lastu-kirjastojen palvelintyö aiheuttaa katkoja kirjastopalveluihin torstaina

Lastu-kirjastojen palvelintyö aiheuttaa katkoja kirjastopalveluihin torstaina 15. syyskuuta. Palvelukatkos johtuu kirjastojärjestelmäpalvelimen muutostöistä.

Heinolan kaupunginkirjasto on avoinna torstaina kello 9–19, omatoimikirjasto klo 6–9. Kirjastoauto Sulka ei kulje 15.–16. syyskuuta.

Hartolan kirjasto on torstaina suljettu. Sysmän kirjasto on avoinna kello 10–15. Palvelukatkos koskee kaikkia Lastu-kirjastoja. Osa kirjastojen palveluista ei välttämättä ole käytettävissä torstain jälkeen.

Katkoksen aikana kirjastojärjestelmä ei ole käytössä, jonka takia lainauksia ei voi tehdä, kirjaston automaatit eivät ole käytettävissä, varauksia ei voi noutaa, verkkokirjastoon ei voi kirjautua eikä aineiston saatavuustietojen katsominen ole mahdollista. Lisäksi kirjastokorttia edellyttävät verkkopalvelut, kuten Kirjastokino, eivät ole käytettävissä.

Avoinna olevissa kirjastoissa kirjoja voi palauttaa palautuskärryyn, asiakastietokoneet ovat käytössä ja kirjaston tiloja voi käyttää.