Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tervetuloa meille -tempauksessa mukana heinolalaisia yrityksiä

Pekan Leipä ja Elsan Ekopaja ovat mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään 3.-9. lokakuuta. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta.

Pekan Leipä avaa ovensa tiistaina 4. lokakuuta kello 9-15 Villenkadun leipomossa ja kahvilassa. Paikalla on esittelyä leipomosta sekä tuotantojohtaja ja myyntipäällikkö vastailemassa kysymyksiin.

Elsan Ekopaja puolestaan järjestää laajentuneen saippuatehtaansa avajaiset Vuohkalliontiellä tapatumaviikon perjantaina 7.10. kello 12-17. Uudistuneen ja laajentuneen saippuatehtaan vierailulla osallistujat pääsevät näkemään kuinka Elsan Ekopajan palasaippuat valmistuvat lähiraaka-aineista käsityönä.

Suomen suurin avointen ovien viikko järjestettiin edellisen kerran vuonna 2019.

– Koronapandemian vuoksi Tervetuloa meille -viikkoa ei ole pystytty järjestämään kolmeen vuoteen, ja nyt kun se jälleen on mahdollista, ovat yritykset lähteneet innolla mukaan tapahtumaviikkoon, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala tapahtumaviikon tiedotteessa.