Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riivattu riihi avautuu jälleen Vidnäsin kartanolla

Vidnäsin kartanossa Heinolassa vietetään kolmena seuraavana viikonloppuna kauhuteemaista Riivattu riihi -halloweentapahtumaa.

Riivattuun riiheen on käsikirjoitettu tarina, joka kulkee samaan tahtiin kuin seikkailu riihen sisällä etenee. Tarina pitää sisällään arvoituksen, joka tulee ratkaista riiheen piilotettujen vihjeiden ja koodien avulla.

Omatoimisesti suoritettava kierros riihessä käsittää yli 100 käsin tehtyä hahmoa ja teosta. Kierrosta ei teemansa vuoksi suositella alle 12-vuotiaille.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Riivattu riihi -tapahtuma voitti yleisöäänestyksessä PaTe-palkinnon (Paras teko Heinolan hyväksi 2021).

– Tapahtuma sai kävijöiltä positiivisen palautevyöryn ja aika nopeasti ymmärsimme, että olimme rakentaneet jotakin mille riittää kysyntää aikuisväestössä, Vidnäsin kartanon yrittäjäpariskunta Ria ja Miikka Depner kertovat tapahtuman tiedotteessa.

Pariskunnan mukaan Riivattu riihi on paitsi kauhuteemainen tapahtuma, myös taidenäyttely.

Riivattu riihi avoinna 21.–23.10., 28.–30.10. ja 4.–6.11. perjantaisin kello 16–22, lauantaisin kello 13–22 ja sunnuntaisin kello 13–19.