Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tarinoita Heinolasta -tilaisuudet starttaavat ensi viikolla

Marraskuussa käynnistyy uusi keskustelutilaisuuksien sarja Tarinoita Heinolasta. Tilaisuuksissa Heinolan kaupunginjohtaja Jari Parkkosen vieraaksi WPK-talolle saapuu keskustelemaan mielenkiintoisia vieraita. Eri elämänaloja edustavia vieraita yhdistää vahva suhde Heinolaan. Ensimmäinen Tarinoita Heinolasta -tilaisuus järjestetään tiistaina 8. marraskuuta kello 18 alkaen. Tuolloin vieraina ovat kontra-amiraali Timo Junttila sekä jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlund. Illan aikana teemoina ovat ainakin johtaminen, ihmiskäsitys, sekä turvallisuus, mutta osana keskustelua on myös vieraiden suhde Heinolaan.

Seuraava Tarinoita Heinolasta -tilaisuus on luvassa jo kaksi viikkoa myöhemmin, jolloin vieraina ovat Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki sekä muusikko Lauri Porra.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tilaisuudet myös tallennetaan ja tallenteet ovat myöhemmin katsottavissa Heinolan kaupungin YouTube-kanavalta.