Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Parempi Heinola ry etsii jälleen parasta tekoa Heinolan hyväksi

Äänestys vuoden 2022 PaTe-palkinnon (Paras teko Heinolan hyväksi) saajaksi on jälleen käynnissä.

Viime vuonna yleisöäänestyksen voitti ensimmäistä kertaa järjestetty Riivattu riihi -tapahtuma, ja tälläkin kertaa ehdolle on asetettu tekoja, jotka lisäävät iloa, eloa ja yhteisöllisyyttä Heinolassa.

Ehdokkaita on yhteensä kahdeksan: bändikulttuurin tukeminen (Leevi Luoto), Kirkonkylänlahden luistelu- ja latureitti (Osmo Virtanen), Vierumäen Korkeentien valaisu jäälyhdyin (Terhi Ahokas), kotiseututyö (postuumisti Kalevi Peltola), tanssikulttuurin elvyttäminen (Eva Saari-Vehviläinen), valokuvat ja tarinat Heinolasta liikuntaesteisille ja senioreille (Anneli Vinha), Heinolan näkyvyys European Street Food Awards -kisoissa (ravintola Kusmiku) sekä Mummodisko (Jyränkölän etsivä vanhustyö). Näiden ehdokkaiden lisäksi yleisöllä on myös mahdollisuus ehdottaa omaa vaihtoehtoaan palkinnon saajaksi.

Parempi Heinola ry:n järjestämä äänestys on käynnissä 31. joulukuuta saakka. Lisätietoja ehdokkaista ja äänestyslomake löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta.