Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Joulun menoliikenne etenee Itä-Hämeessä pahenevassa kelissä – tänään selvitty vielä ilman kolareita

Joulun menoliikenne vilkastui perjantaina iltaa kohti. Ajokeli oli Itä-Hämeen teillä jo aamulla pääosin huono, ja sen ennustettiin heikkenevän lähes koko alueella alkuillasta erittäin huonoksi.

Heinolan keskustan pohjoispuolella moottoritietä matkasi kello 14.30 aikaan pohjoiseen runsaat 1 300 autoa tunnissa. Liikenne oli Fintrafficin Liikennetilanne-palvelun mukaan sujuvaa, keskinopeus lähes 100 kilometriä tunnissa.

Nelostiellä Hartolan eteläpuolella liikenne oli jo jonoutunut. Lähes 1 000 auton tuntiliikenne valui kohti Jyväskylää vain reilun 60 kilometrin tuntivauhtia.

Viitostiellä Pertunmaan Kuortin ohitti kello 14.30 aikaan vain runsaat 500 autoa tunnissa, mikä takasi sujuvan liikenteen lähes 80 kilometrin tuntivauhdilla.

Tilannehuone-palvelun mukaan Itä-Hämeen alueella ei ollut perjantaina kello 14.30 mennessä tapahtunut onnettomuuksia. Torstaina iltapäivällä viranomaisten tietoon tuli yksi pieni kolari Heinolassa ja liikennevälinepalo Joutsassa.