Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sysmän K-Rauta nousi toiseksi Vuoden K-Rauta -kilpailussa

K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2022 K-Rauta -kilpailussa toiselle sijalle ylsi K-Rauta Sysmä. Tunnustus yllätti kauppiaat eli Tommi ja Petra Aittamaan iloisesti.

– Vuosi on pikemminkin tuntunut vaikealta maailmalla vallitsevan tilanteen takia. Kiitos hyvästä sijoituksesta kuuluu meidän aivan mahtavalle henkilökunnalle.

Sysmässä panostetaan erityisesti valikoiman laajuuteen.

– Meille on tärkeää pitää tarjolla mahdollisimman suurta valikoimaa ja vastata sitä kautta asiakastarpeisiin. Keskeinen viestimme asiakkaillemme onkin, että mitä hyllystä ei löydy, sen saamme tilattua ja toimitettua nopeasti, Aittamaat kertovat tiedotteessa.

Kesämökkeilijät ovat tärkeä osa asiakaskuntaa, ja kaupassa panostetaan normaalivalikoiman lisäksi mökkiläisten tarpeisiin. – Keväälle uudistamme myymäläämme ja tarjoamme esimerkiksi kuukausimaksullista robottinurmileikkuripalvelua avaimet käteen -periaatteella, kauppiaat kertovat.

Tommi ja Petra Aittamaa toimivat K-Rauta-kauppiaina Sysmän lisäksi myös Joutsassa. He aloittivat molempien kauppojen kauppiaina elokuussa 2019.

Vuoden 2022 K-Rauta on K-Rauta Lapinlahti ja kolmas K-Rauta Karkkila. Tunnustusten valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, henkilöstötyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit.