Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Hakelastissa ollut raskas ajoneuvo syttyi palamaan Asikkalassa

Hakerekan vetoautossa syttyi tulipalo torstaina aamulla Asikkalassa tiellä 24. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen palosta puoli kymmenen aikaan.

Palomestari Mika Tervalan mukaan palo oli raju ja vetoauto tuhoutui palossa täysin. Kun pelastuslaitos saapui paikalle, palo oli voimakkaan palamisen vaiheessa. Pelastuslaitos sammutti palon ja esti sitä leviämästä hakelastiin. Palon syttymissyy ei ole tiedossa.

Tapaus aiheutti liikennehaittaa tiellä 24 Asikkalan ja Padasjoen välillä. Onnettomuuspaikka oli lähellä Laitialankulmaa. Palomestari kertoi puoli yhden aikaan, että kaistat oli saatu kokonaan auki liikenteelle. Myös palanut ajoneuvo oli siirretty pois.

Ajoneuvo syttyi vielä uudelleen palamaan siirron aikana Holman Kymijärven maantiellä Lahdessa.

Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Juttua muokattu 19.1. kello 12.05: päivitetty tieto toisen kaistan avautumisesta ja raskaan liikenteen kulkemisesta. Kello 12.50 päivitetty tieto kaistojen avautumisesta kokonaan ja vetoauton tuhoutumisesta. Kello 14.57 lisätty tieto ajoneuvon syttymisestä siirron aikana.