Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Heinolan Multamäkifest järjestetään kaksipäiväisenä, ensimmäiset liput tulevat myyntiin "Sika säkissä" -periaatteella

Multamäkifest-tapahtumia on järjestetty Heinolan Kirkonkylällä Multamäen tilalla kolme vuotta. Festarit ovat olleet loppuunmyytyjä joka kesä. Tulevana kesänä Multamäkifest järjestetään 4.-5. elokuuta.

Maatilan pihapiirissä järjestettävät Multamäkifestit ovat vakiinnuttaneet paikkansa itähämäläisten tapahtumien joukossa.

Multamäkifestien tuottaja Teppo Nipuli toteaa festivaalien tiedotteessa, että kolme kertaa järjestetyt festarit on myös myyty kolme kertaa loppuun. Nipulin mukaan se osoittaa, että ihmiset ovat ottaneet Multamäkifest-tapahtuman omakseen.

– Aiempina vuosina festarit ovat olleet yksipäiväisiä, ja todella monet ihmiset ovat jääneet ilman lippua. Tästä syystä päätimme festaritiimissä päätimme tarjota festarielämää kahtena päivänä, Nipuli toteaa.

Multamäen tilalla järjestettävät festarit ovat monella tapaa uniikit. Maatilan pihapiiri ja viljahallin muuttaminen Multamäkiareenaksi tekevät festareista hyvin poikkeukselliset verrattuna muihin Suomen festareihin.

Nipuli muistuttaa, että iso ero on myös siinä, ettei Multamäkifestejä järjestetä rahan vuoksi. Viivan alle jäävä raha käytetään tänäkin vuonna siihen, että tulevista festareista saadaan järjestettyä entistäkin paremmat, toimivimmat ja hienommat.

– Viime kesänä talkoolaiset puskivat töitä liki kellon ympäri ennen festareita. On häkellyttävää, että kaupungista löytyy niin paljon hyviä tyyppejä, jotka haluavat olla edesauttamassa festareita. Heille kuuluu iso kiitos, tuottaja Teppo Nipuli toteaa.

Multamäkifestien liput tulevat myyntiin ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Tuttuun tapaan artistikattausta ei julkaista lipunmyynnin aloituksen yhteydessä, vaan ensimmäiset liput ostetaan "Sika säkissä" -periaatteella.