Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Muoviteollisuus ry palkitsi heinolalaisen Wiitan vuoden 2023 ruiskuvalajana

Heinolalainen Wiitta oy on palkittu Vuoden 2023 ruiskuvalaja -palkinnolla. Palkinnon myöntää Muoviteollisuus ry.

Yhdistyksen mukaan isojen tuotteiden ruiskuvalu on haastava ja mittavia investointeja vaativa muovituotteiden valmistustekniikka, joka Heinolassa hallitaan hyvin. Wiittaa kuvaillaan dynaamiseksi, aktiiviseksi ja erottuvaksi sekä myös räväkäksi markkinoijaksi.

– Samalla se on kovan luokan tinkimättömän osaava tekninen toteuttaja – hurjaakin pulkkamäkeä pelkäämätön suomalainen eteenpäin menijä. Toimitusjohtaja Wille Viittanen ja hänen reipas tiiminsä antavat firmalle valoisan ja iloisen ilmeen. He muodostavat vahvan ammattilaisten joukkueen. Sellaisia Suomi todella tarvitsee, Muoviteollisuuden toimitusjohtaja Vesa Kärhä kuvailee yhdistyksen tiedotteessa.

Viittanen kuvailee palkintoa upeaksi kruunuksi yrityksen ensimmäiselle 50 vuodelle.

– Suurin kiitos kuuluu tietenkin osaavalle tiimillemme, joka on kyennyt ottamaan hoitaakseen asiakkaidemme asettamat haasteet. Ja tietenkin asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet osaamiseemme ja halunneet kehittyä kanssamme, Viittanen lisää.

Wiitta työllistää Heinolassa yli 20 henkilöä. Sopimusvalmistuksen osuus on noin 80 prosenttia yrityksen liikevaihdosta, joka oli viime vuonna yli 8,5 miljoonaa euroa.