Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heinolan Multamäkifest julkaisi artistikattauksensa

Festivaalit järjestetään ensimmäistä kertaa kaksipäiväisinä, joten artistien määrä tuplaantuu edellisvuosista.

Heinolan Kirkonkylässä järjestettävä Multamäkifest on julkaissut artistikattauksensa. Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä festivaali on nyt ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen, joten artisteja on edellisvuosiin verrattuna tuplamäärä.

Multamäkiareenan lavalla nähdään lukuisia pop-musiikin kovia nimiä, kuten Suomen euroviisuedustajan paikkaa tavoitteleva Käärijä. Ennakkosuosikiksi noussutta kappaletta Cha cha cha on kuunneltu yli kolme miljoonaa kertaa Spotifyssa, ja sen musiikkivideota on katsottu Youtubessa 1,5 miljoonaa kertaa.

Tapahtumassa esiintyy poprockin kiintotähti ja heinolalaisille erityisen tuttu Irina, joka tunnetaan niin televisiosta kuin keikkalavoilta. Lavalla nähdään myös suomirockin kärkinimiin kuuluva Ursus factory, jonka viimeisin albumi sai kehuja kriitikoilta ja keräsi peräti kolme Emma-ehdokkuutta.

Multamäkiareenalle nousee myös useita listahittejä takonut Vesterinen yhtyeineen, joka on julkaisemassa uuden albumin keväällä. Yhtyeen levynjulkaisukiertueen keikoista lähes kaikki on loppuunmyytyjä.

Yleisö pääsee nauttimaan myös Teflon Brothersin, The Blankon, Saran, Movetronin ja Red elevenin seurasta.

Tapahtuman nettisivuilla kerrotaan, että kesäfestarit saivat alkunsa vuonna 2020, kun puolihumalaiset heinolalaiskaverukset saivat omasta mielestään loistavan idean. Pöydän ääressä istunut Tuomas Orasmaa totesi ohimennen, että tapahtuman voisi järjestää hänen kotipaikassaan Multamäen tilalla Heinolan Kirkonkylässä.

Vetovastuun tapahtumasta otti jo ensimmäisenä vuonna Teppo Nipuli, joka on tuottanut ja rakentanut festivaaleja talkoohengessä yhdessä muun tapahtumatiimin kanssa.

Multamäkifest järjestetään 4.–5. elokuuta.