Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Päijät-Hämeessä koronarokotuksia saa maaliskuun jälkeen vain Lahden sote-keskuksesta, Trion piste lopettaa

Päijät-Hämeessä koronarokotuksia saa huhtikuun alusta lähtien vain Lahdesta. Päijät-Hämeen hyvinvointialue keskittää rokottamisen Lahden sote-keskukseen.

Koronarokotusten tarve on vähentynyt, ja hyvinvointialueella annetaan enää muutama koronarokote päivittäin, tiedotteessa kerrotaan.

Maaliskuun viimeisen päivän jälkeen koronarokotuksia ei saa enää muista sote-keskuksista. Myös Trion rokotuspiste lopettaa toimintansa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen koronarokotukseen oikeutetut asukkaat voivat hakea rokotuksen Lahden sote-keskuksesta ilman ajanvarausta. Rokotuspiste on auki maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 8–10. Lisäksi tiistaisin rokotuksen saa ennakkoon varatulla ajalla kello 10–17. Ajan Lahden sote-keskuksen rokotuspisteelle voi varata sähköisen ajanvarauksen kautta tai soittamalla omaan sote-keskukseen.

Koronarokotuspiste sijaitsee Lahden sote-keskuksen tartuntatautien vastaanotolla osoitteessa Harjukatu 48. Rokotuspisteelle kuljetaan Hämeenkadun puoleisesta ovesta.

Kiinnostus koronarokotuksia kohtaan lopahti – Lahden Trion pisteellä enää 20 rokotettavaa päivässä