Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koirakiven kesässä soi Katri Helena

Koirakiven kesäteatterin tämänvuotinen musiikkinäytelmä kertoo iskelmälegendan elämästä ja musiikista.

Pertunmaan ja Mäntyharjun rajalla toimivan Koirakiven Nuorisoseuran oma kesäteatteri on valloittanut katsojien sydämet jokavuotisilla kotimaisilla musiikkinäytelmillään.

Tämän kesän elämäkerrallinen musiikkinäytelmä kertoo iskelmätaivaan kestotähdestä, sinivalkoiseksi ääneksikin kutsutusta Katri Helenasta, joka on ollut kansan tunteiden tulkki vuosikymmenten ajan.

Näytelmä avaa Katri Helenan matkaa sota-ajan karuista oloista lähes tähän päivään, menestyksen tuomaan nosteeseen ja henkilökohtaisen elämän menetyksiin. Käsikirjoitus on Ilpo Tuomarilan, sovitus Jukka Keinosen.

Päärooliin nousee kaksi eri-ikäistä Katri Helenaa, Ida Raekorpi ja Niina Konttinen.

Ohjaaja Auli Eskola toivottaa kaikki tervetulleiksi katsomaan Katri Helenan musiikin siivittämää näytelmää. Laadun takaa Kulman Kundit -bändi.

Katri Helena on tanssilavojen ja viihdekonserttien lisäksi tehnyt uraa musikaali- ja operettiesiintyjänä. Hän on ollut mukana Dannyn kiertueella ja edustanut Suomea kahdesti Euroviisuissa.

Laulajan uralle mahtuu pitkä rivi ikivihreitä kuten Puhelinlangat laulaa, Letkis, Katson sineen taivaan, Anna mulle tähtitaivas, Ei kauniimpaa ja Mun sydämeni tänne jää, jotka kaikki kuullaan Koirakiven esityksessä.

Katri Helena -näytelmän ensi-ilta on Koirakiven kesäteatterissa on perjantaina 30.6. klo 18. Esityksiä on 13, joista viimeinen nähdään 15.7.