Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantaina järjestetään koko päivän kestävä jalkapallon Heinola-turnaus

Jalkapalloseura Union Plaani järjestää tulevana lauantaina Heinola-turnauksen, joka pelataan lauantaina Heinolan urheilupuiston tekonurmella ja nurmikentällä.

Turnauksessa sarjat on vuosina 2013, 2014 ja 2015 syntyneiden poikien joukkueille ja 2013 syntyneiden tyttöjen joukkueille.

2013 syntyneet pojat pelaavat kaksi kertaa 15 minuuttia kahdeksan hengen joukkueissa. Tekonurmella pelattavat ottelut alkavat jo kello 9.00 ja jatkuvat noin puoli kahteen iltapäivällä.

Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja sarjan voittaja pokaalilla. Jokaiselle joukkueelle on luvassa myös tsempparipalkinto.

2013 syntyneillä tytöillä pelitapa on sama, kuten palkitsemisetkin, mutta peliaika kaksi kertaa 12 minuuttia ja pelit alkavat puoli kahden jälkeen iltapäivällä.

2014 ja 2015 syntyneillä pelitapa on viisi vastaan viisi ja peliaika kaksi kertaa 12 minuuttia. Aamuyhdeksältä alkavat ottelut pelataan urheilupuiston nurmikentällä, ja kaikki pelaajat palkitaan diplomilla sekä osallistumismitalilla.

Turnauksen otteluohjelma löytyy Palloliiton tulospalvelun kautta.