S-market Heinolan remontti valmistui

Kaupan yhteyteen tulleen Nosto-automaatin myötä Heinolan keskustaan saatiin jälleen ympärivuorokautinen käteisnostopalvelu.

S-market Heinola tarjosi remonttiavajaisten yhteydessä asiakkaille kahvia ja täytekakkua. Antti Kauppinen

Antti Kauppinen

Torin laidassa sijaitsevan S-market Heinolan remontti on saatu päätökseen. Remontin yhteydessä uudistettiin talotekniikkaa, ja kaikki kylmälaitteet ovat uusia.

– Käytäville saatiin remontin myötä lisää leveyttä, ja myös kassa-alueesta tuli avarampi uudistuksen myötä, selosti marketpäällikkö Tero Vehko remonttiavajaisten yhteydessätorstaina.

Uutena palveluna kauppaan tulivat itsepalvelupikakassat. Lisäksi palveluvalikoima kasvoi kahvipisteellä, oleskelutilalla, paistopisteellä, mehustamolla ja Palvelutori uudistettiin Ruokatoriksi.

Torstaina kaupan remonttiavajaisten yhteydessä oli tarjolla täytekakkukahvit, lisäksi 500 ensimmäistä asiakasta saivat ilmaisen Pekan Leivän leipoman Ilvesleivän.

– Aloitimme leipien jakamisen aamuseitsemältä, ja kello kymmeneen mennessä kaikki leivät oli jaettu, Vehko kertoi.

Remontin yhteydessä kaupan sisäänkäynnin viereen asennettiin Nosto-automaatti, joten Heinolan keskustaan saatiin jälleen ympärivuorokautinen käteisnostoautomaatti. Myöhemmin keväällä kaupan yhteyteen asennetaan neljä sähköauton latauspaikkaa.

Myös S-market Heinoska uudistuu kevään aikana. Myymäläremontti on jo käynnistynyt, ja tavoitteena on S-ryhmän tiedotteen mukaan viettää uudistetun S-marketin avajaisia huhtikuun lopussa.

Keskustelu