Heinolan poliisiaseman lupapalvelut kiinni huhtikuun loppuun saakka

Vaikka Heinolassa lupapalvelut sulkeutuivat, voi kiireellisiä asioita hoitaa Lahden pääpoliisiasemalla. Johanna Erjonsalo

Hämeen poliisilaitos sulki tänään keskiviikkona Forssan, Heinolan ja Riihimäen poliisiasemien lupapalvelut. Palvelut ovat kiinni huhtikuun loppuun saakka. Sulkemisella turvataan poliisilaitoksen toimintavalmius ja resurssit poikkeustilanteessa.

Hämeen poliisilaitoksen alueella lupapalveluissa palvelua saa edelleen Lahden pääpoliisiasemalla ja Hämeenlinnan poliisiasemalla. Poliisi kuitenkin muistuttaa, että paikalle ei pidä tulla asioimaan aikaa varaamatta, ellei asia ole akuutti ja välttämätön. Kiireellinen asia voi olla esimerkiksi matkustamisen tai asioinnin kannalta välttämätön henkilöllisyys- tai matkustusasiakirja, ammatin ja toimeentulon kannalta välttämätön lupa tai ajo-oikeus, eli myös ajo-oikeuden palautukset ajokiellon jälkeen hoidetaan.

Poliisiasemilla asioinnilla saattaa riskeerata tällä hetkellä niin oman kuin poliisissa työskentelevien terveyden ja turvallisuuden. Tämän vuoksi poliisi kehottaa välttämään kaikkea ei-välttämätöntä asiointia ja hoitamaan kiireettömät asiat myöhemmin kesällä tai syksyllä.

Kommentoi

Palvelut