Neljä voittoa suomalaisomisteisille ravureille Ruotsissa

STT

Suomalaisten omistamat ravurit juoksivat neljä voittoa torstai-iltana Ruotsin radoilta. Katja Melkon tallin hevosia kävi voittajaesittelyssä niin Gävlessä kuin Örebrossa. Juha Utalan Morris ravasi voittoon Örebrossa ja Mika Forssin In Royalty Boko Gävlessä.

Magnus A Djuse istui In Royalty Bokon kärryillä nuorten ohjastajien Wången Cup -lähdössä. Marjo Kivimaan ja Perttu Hiirosen omistama tamma viiletti keulassa kovaa vauhtia ja irtosi maalisuoralla helppoon voittoon ajalla 12,0a/1 640 m.

Jorma Kontio piti Ecco Quilla sisäradalta johtopaikan. Keulapaikka pysyi Ecco Quin hallussa loppuun saakka. Soila Polson ja Mikael Salmelan ruuna ravasi voittotuloksen 16,5a/3 140 m. 4-vuotias BWT Echo täydensi Melkon iltaa ja toi kakkossijan Kontion ajamana.

Exaudio Vici oli Örebron ensimmäinen suomalaisvoittaja. Fincumet Groupin omistama rautias ruuna paineli Björn Goopin ajamana koko matkan kärjessä ja voitti ajalla 16,2/3140m. Ykkönen oli neljäs peräkkäinen ja ensimmäinen tällä kaudella.

Juha Utalan Morris aloitti Ruotsin kilpailunsa myös vakuuttavasti. Talli Me ja Morrisonin 4-vuotias ori eteni johtavan rinnalta ykköseksi tuloksella 15,0a/2 140 m. Utala ajoi taitavasti ja piti huolen, ettei johtavan takaa päästy kiriin liian aikaisin.

Kommentoi

Palvelut