Chief Orlando sai kutsun Elitloppetiin

STT

Suomalaiset saivat viikonloppuna kaksi kutsua Elitloppetiin. Elian Web sai kutsun lauantaina, ja sunnuntaina Solvallan kilpailupäällikkö Anders Malmrot kutsui toisen suomalaisen, Pia Huusarin valmentaman Chief Orlandon Euroopan kovimpaan sprintterilähtöön.

– Chief Orlando näytti luokkansa jo viime vuonna, kun se sijoittui toiseksi Sweden Cupissa. Nyt hevonen on valmis nousemaan vielä korkeammalle tasolle, Malmrot sanoi tiedotteessa.

Kari Ala-Röyskön, Esa Himasen ja Toni Sarkaman omistama Chief Orlando voitti keskiviikkona The Onions lopp -lähdön Solvallassa ja ravasi hurjan voittotuloksen 09,8a/1640m. Elitloppet juostaan toukokuun viimeisenä sunnuntaina, ja voittaja saa kolme miljoonaa kruunua.

Solvallassa myös ravattiin sunnuntaina. Pia Huusarin Rhapsody Point jatkoi voittotahdissa. Rikard N Skoglundin ajama tamma johti ja sai 40 000 kruunua ajalla 14,2a/2140m. Oy LeVallo Ab:n kasvattama ja omistama Amorcer Levallo kiri kakkoseksi.

Mika Forssin tallin Surprise Rose oli toinen suomalaisvoittaja. Jalohepo Oy:n tamma oli vakuuttava ja eteni johtavan rinnalta ykköseksi ajalla 13,7a/2140m. Einari Vidgren Oy:n Djokovic kiri takaa vahvasti kakkoseksi.

Kommentoi