Kolme suomalaisvoittoa Solvallan raveissa

Suomalaisten omistamat hevoset voittivat puolet Solvallan perjantain lounasravien 65-pelin kohdelähdöistä. Gala Journey, Galileo Am ja Gizelle Nyx ravasivat 40 000 kruunun ykköspalkinnot.

Marko Korven valmentama Gala Journey oli iltapäivän ensimmäinen suomalaisvoittaja. Kaj Widell ajoi 4-vuotiaan tamman johtopaikalle. Porin Ässien punaiset ajovärit pysyivät helposti keulassa, ja Taipaleen perheen hevonen voitti ajalla 16,3a/2 140m.

Katja Melkon valmentama Galileo Am oli vahva ennakkosuosikki eikä syyttä. Jorma Kontio käänsi Stall Spyderin hevosen kiriin 1200 metriä ennen maalia. Galileo Am voitti helposti ajalla 13,5a/2 140m. Hannu-Pekka Korven Quickatore seurasi johtavan takaa kakkoseksi. Tomi Haapion ajama Boiling Point kiri kolmanneksi.

Iikka Nurmonen ajoi Gizelle Nyxin keulaan neloskohteessa. Gizelle Groupin tamma viiletti kärjessä terhakkaasti, eivätkö muut saaneet mitään otetta. Voitto tuli ajalla 15,1a/2 140m. Nurmosen Amazing Warrior oli suuri suosikki päätöskohteessa, mutta lähtölaukka pilasi sen mahdollisuudet.

MAS Capacity oli lähellä tuoda Melkolle ja Kontiolle toisen voiton. Se kiri aivan hurjasti, mutta Jörgen Westholmin Dream Cash kesti johtopaikalta ykköseksi. Myös amatöörilähdössä suomalaisvoitto oli lähellä. Hannu Korven valmentama ja Mats Holmstedin ajama Guilty Pleasure kiri päätöspuolikkaalla vahvasti kakkoseksi.

Mainos: Itä-Häme

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut