NBC: Markkasen sopimusneuvottelut kertovat Bullsin uuden johdon käsityksen suomalaisen arvosta

Markkasen tulokassopimus kattaa vielä ensi kauden, josta hän tienaa 6,7 miljoonaa dollaria. AFP / LEHTIKUVA

STT

Chicago Bullsin uusi seurajohto paljastaa käsityksensä Lauri Markkasen arvosta heti, kun NBA-koripalloliigan pelien jatkoaikataulu on tiedossa, kirjoittaa NBC Sports Chicagon koripallotoimittaja K.C. Johnson vastauksessaan lukijakysymyksiin.

– Saamme pian tietää, mitä nykyjohto ajattelee hänen arvostaan. Kun NBA:n kalenteri on lyöty lukkoon, hän voi tehdä kesätauon aikana jatkosopimuksen tulokassopimukseensa. Koska Bulls myi Jimmy Butlerin osin häneen, hänen edustajansa pyytävät paljon. Koska hän taantui loukkaantumisten häiritsemällä kaudella, uusi johto yrittää tehdä kohtuullisen sopimuksen, Johnson kirjoittaa.

Markkasen tulokassopimus kattaa vielä ensi kauden, josta hän tienaa 6,7 miljoonaa dollaria.

Chicago Bullsin uusi general manager Marc Eversley sanoi NBC:n toukokuun alussa julkaisemassa haastattelussa haluavansa tietää, miksi Markkanen taantui koronapandemian takia keskeytyneellä NBA-koripallokaudella.

– Minusta oli mielenkiintoista, että Eversley mainitsi useita kertoja haluavansa kaivaa esiin syyt, miksi Markkanen taantui jonkin verran viime kaudella. Minusta se vihjaa, että hän ymmärtää Markkasen arvon, Johnson kirjoittaa.

Kommentoi

Palvelut