Heinolan Voimisteluseuran cheerleadingtoiminta siirtyy LCS Panthersiin

LCS Panthers laajenee syksyllä Heinolan suuntaan. Sami Kuusivirta

ESS

Heinolan voimisteluseura ja LCS Panthers ovat sopineet HVS:n cheerleadingin harrastus- ja kilpatoiminnan siirtämisestä LCS Panthersin toimintaan syyskaudesta 2020 alkaen.

Nyt liikutetaan harrastajia etänä – Parkour Akatemia kuvaa harrastajille videoita ja LCS Panthersin cheerleadingjoukkueet palaveeraavat etäyhteyksin

Heinolan voimisteluseuran puheenjohtaja Kati Vasarainen näkee muutoksen mahdollisuutena.

– Resursseja on aiempaa enemmän cheerleadingin saralla, valmentajat ovat systemaattisen koulutuksen piirissä ja heillä on aiempaa enemmän vertaistukea, Vasarainen sanoo seurojen tiedotteessa.

LCS Panthers on elokuussa 2016 perustettu Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleading- ja cheertanssiseura. Seuralla on toimipisteet Lahdessa ja Asikkalassa. Seurassa on 24 joukkuetta, yli 700 urheilijaa ja yli 60 valmentajaa.

LCS Panthersin toiminnanjohtaja Henrietta Aarnikoivu kertoo, että seurassa on valmiudet toimia myös Heinolassa:

Cheerleadingissa noudatetaan poissaolosääntöjä – "Poissaololinjaus on joukkueen etu ja liittyy lajin luonteeseen", todetaan lahtelaisseurassa

– Heinolassa on osaavia urheilijoita, harrastajia ja valmentajia sekä tukijoukkoja, mikä luo erinomaisen pohjan panostaa edelleen tavoitteelliseen ja laadukkaaseen cheerleadingtoimintaan. Muutos tehdään yhteistyössä Heinolan voimisteluseuran seuratoimijoiden kanssa, Aarnikoivu sanoo.

Kommentoi

Palvelut