Bayernin pelaajat hyväksyivät "kauden loppuun" kestävän palkkaleikkauksen

Seuran nokkamiehiin lukeutuva Herbert Hainer ei eritellyt, kuinka suuresta leikkauksesta on kyse. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Jalkapallon saksalaisjätti Bayern Münchenin pelaajat hyväksyivät heihin kohdistuneen palkkaleikkauksen, joka ulottuu "kauden loppuun" saakka. Leikkauksella suurseura helpottaa tilannettaan koronaviruksen keskellä. Seuran nokkamiehiin lukeutuva Herbert Hainer vahvisti asian lauantaina.

Huhtikuussa Bayernin pelaajien palkasta leikattiin 20 prosenttia, mutta Hainer ei eritellyt, kuinka suuresta leikkauksesta nyt on kyse.

– On erittäin tyydyttävää nähdä, miten joukkueemme ymmärtää tilanteen ja luopuu jälleen osasta palkastaan kauden loppuun saakka, Hainer kommentoi saksalaislehti Bildille.

Saksan Bundesliiga jatkoi pelejään pari viikkoa sitten ja pyrkii selvittämään mestaruuden kesäkuun loppuun mennessä. Bayern johtaa sarjaa ja taistelee myös Saksan cupin voitosta.

Bayern on mukana myös Mestarien liigan 16 parhaan joukossa, mutta Euroopan jalkapalloliitto ei ole vahvistanut Mestarien liigan jatkosuunnitelmia.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Heinolan kesäkuu oli vuosikymmenen kuumin – viimeinen päivä teki kuivasta kuusta myös sateisimman
 2. Anne Elo-Rauta ja Pertti Kuisma hoitavat puutarhaansa rakkaudella, hitaasti ja halvalla ja pitävät aina silmät avoinna ja korvat höröllä uusille ideoille
 3. Puihin kiinnitetyt runotaulut olivat pitkään ehdolla Heinolan runoviikon ainoaksi ohjelmanumeroksi – luvassa perinteistä ohjelmaa ja vierailevia esiintyjiä
 4. Pääkirjoitus: Lähin huoli on aina pahin huoli
 5. Tuttiksen kalat ovat uineet heinolalaisten sydämiin
 6. Jalkapallotähti Franck Riberyn kotiin murtauduttiin – "Kuinka voin tuntea oloni täällä hyväksi tämän päivän jälkeen?"
 7. Lehti: Kiinan Sisä-Mongoliassa potilaalla havaittu paiserutto, myös toisella epäillään ruttoa
 8. Veneet karkailivat ja hajoilivat navakassa tuulessa tänään – purjeveneestä katkesi masto, soutuveneen mukaan lähti laiturikin
 9. Yle: Suosittu Temptation Island Suomi -sarja kuvataan heinäkuussa Thaimaan sijasta Vuokatissa
 10. Real Madrid ja Barcelona käyvät keskinäistä mestaruuskisaa
 11. Palloliitto vahvisti Puola-ottelun pelipäivän – EM-kisoihin valmistava peli valmistaa nyt Kansojen liigaan
 12. Uber ostaa ruokaa kuljettavan Postmatesin 2,3 miljardilla eurolla
 13. Hamilton: "En pyytänyt tai vaatinut ketään polvistumaan"
 14. Karhunkaatokiintiö kasvaa edelliskaudesta 71 yksilöllä – kiintiö on yhteensä 384 yksilöä
 15. Kansainvälistä elokuvaa omin ehdoin ja omakustanteisesti – Suomalainen Saara Lamberg tekee uraa ohjaajana ja näyttelijänä Australiassa

Näytä lisää