Huuhkajien EM-kisojen pelipaikat ja ottelujärjestys säilyvät ennallaan – Uefa vahvisti ensi vuoden lopputurnauksen aikataulun

Suomi kohtaa B-lohkossa Tanskan 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa, Venäjän 16. kesäkuuta Pietarissa ja Belgian 21. kesäkuuta Pietarissa. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

STT

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on vahvistanut, että EM-lopputurnaus järjestetään ensi vuonna 11. kesäkuuta–11. heinäkuuta. Kaikki kisojen 12 alkuperäistä isäntäkaupunkia ovat mukana.

Suomi kohtaa B-lohkossa Tanskan 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa, Venäjän 16. kesäkuuta Pietarissa ja Belgian 21. kesäkuuta Pietarissa.

– Odotettuja päätöksiä. Viikon parin sisällä tämänsuuntaista tietoa ehti tulla meillekin. Ilmeisesti joidenkin paikkakuntien osalta oli hankaluuksia sovitella pelipaikkoja päällekkäisten tilaisuuksien takia. Tämä oli oikein hyvä ratkaisu meille, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti sanoi STT:lle.

Kansojen liiga pysyy syksyssä

Uefa ilmoitti myös, että Kansojen liigan syksyn ottelut pelataan alkuperäisen suunnitelman mukaan syys–marraskuussa. Suomi kohtaa Kansojen liigassa Walesin, Irlannin ja Bulgarian.

Lisäksi 7.–8. lokakuuta ja 11.–12. marraskuuta on mahdollisuus pelata keväältä siirtyneitä maaotteluita. Suomen oli määrä kohdata maaliskuussa vieraissa Puola ja Ranska.

– Näin olen ymmärtänyt, että Puola- ja Ranska-ottelut pyritään sovittelemaan lokakuulle ja marraskuulle. Ne ovat meille hyviä vastustajia EM-lopputurnausta ajatellen.

Alle 21-vuotiaiden EM-karsinta pelataan loppuun syys–marraskuussa. Futsalin MM-jatkokarsinta pelataan 2.–11. marraskuuta. Suomi kohtaa jatkokarsinnassa Serbian.

Kommentoi

Palvelut