"Puupääidea" johti tennistähti Djokovicin koronatartuntaan

Djokovicin oli tarkoitus pelata kiertueen Kroatian turnauksen loppuottelussa sunnuntaina, mutta turnaus keskeytettiin ennen finaalia. AFP / LEHTIKUVA

STT

Tenniksen miesten maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin tekemä koronavirustesti on positiivinen. Serbialainen on mitä ilmeisimmin saanut tartunnan Adria Tour -nimeä kantavalta näytösturnauskiertueelta, jonka turnauksia järjestetään Balkanin maissa.

– Menimme testeihin saavuttuamme Belgradiin. Minun ja vaimoni tulokset olivat positiivisia, mutta lastemme testitulokset olivat negatiivisia, Djokovic perkasi tiistaina verkkosivuillaan .

Djokovicin oli tarkoitus pelata kiertueen Kroatian turnauksen loppuottelussa sunnuntaina, mutta turnaus keskeytettiin ennen finaalia bulgarialaisen Grigor Dimitrovin kerrottua saaneensa koronavirustartunnan.

Kärkkäistä mielipiteistään tunnettu australialaispelaaja Nick Kyrgios tuomitsi näytösturnaukset "puupääideaksi" Twitterissä .

– Hyvää toipumista kavereille, mutta turnauksessa jätettiin noudattamatta kaikkia ohjeita koronaviruksen välttämiseksi. Tauti ei ole mikään vitsi, Kyrgios sivalsi jo maanantaina.

Suomalaispelaaja Emil Ruusuvuori on Belgradissa pelaamassa turnausta. Ruusuvuoren turnaus ei liity Djokovicin tähdittämään näytöskiertueeseen.

Kommentoi

Palvelut