Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls antoi kenkää päävalmentaja Jim Boylenille

Kuvassa joukkueelle vuonna 2019 puhuva Jim Boylen nousi Chicagon päävalmentajaksi joulukuussa 2018. / AFP Getty Images / AFP / LEHTIKUVA

STT

Suomalaiskoripalloilija Lauri Markkasen edustama NBA-seura Chicago Bulls on vapauttanut päävalmentajansa Jim Boylenin tehtävästään. Bulls kertoi asiasta verkkosivuillaan perjantaina.

– Kattavan arvioinnin ja prosessille antamani ajan jälkeen päätin, että uusi lähestymistapa ja johtamistavan kehittyminen ovat välttämättömiä asioita, keväällä Chicagon urheilutoimenjohtajana aloittanut Arturas Karnisovas sanoi.

– Tämä oli erittäin vaikea päätös, mutta seuramme on aika ottaa seuraava askel, kun siirrymme uuteen aikaan. Jim on upea ihminen, joka välittää syvästi organisaatiosta ja koripallosta. Haluan kiittää häntä hänen ammattitaidostaan ja sitoutumisestaan seuraan.

Boylen nousi apuvalmentajan paikalta Chicagon päävalmentajaksi joulukuussa 2018, kun seura oli antanut päävalmentaja Fred Hoibergille potkut. Boylenin alaisuudessa joukkue voitti 39 ottelua kaikkiaan 123 ottelusta.

Bulls ei päässyt kahtena edellisenä kautena NBA:n pudotuspeleihin.

Kommentoi

Palvelut