Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESPN: NBA-kausi on jatkumassa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa

Koripalloliiga NBA:n kausi on jatkumassa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, raportoivat useat yhdysvaltalaismediat, kuten ESPN . ESPN:n mukaan tuolloin pudotuspeleissä pelataan ne kolme ottelua, jotka siirrettiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaan boikotin vuoksi. Ottelut ovat Milwaukee–Orlando, Houston–Oklahoma ja Los Angeles Lakers–Portland.

Boikotin syynä oli Wisconsinin Kenoshassa sunnuntaina tapahtunut väkivaltatilanne, jossa poliisi ampui mustaa miestä seitsemän kertaa. Ampumisen uhri Jacob Blake on sairaalahoidossa, ja hän on ampumisen vuoksi halvaantunut vyötäröstä alaspäin.

Torstaina pelaajat olivat kokoontumisessaan päättäneet jatkaa kautta. Päätöksen hyväksyivät myös Los Angelesin seurat Clippers ja Lakers, jotka aiemmin olivat väläyttäneet jopa koko kauden pakkopäättämistä.

NBA:n aloittamaan boikottirintamaan liittyivät nopeasti jalkapalloliiga MLS, baseballin MLB-liiga, naisten koripalloliiga WNBA sekä New Yorkissa käynnissä oleva tennisturnaus Western & Southern Open.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelattiin vielä torstain välisenä yönä Suomen aikaa, mutta liiga päätti perua lopulta torstaina ja perjantaina paikallista aikaa alkaviksi merkityt pelinsä. Pelit NHL:ssä jatkuvat jälleen lauantaina.