Lakers voiton päähän NBA-välieristä

Lakersin suurin tähti LeBron James (vas.) jäi 16 pisteeseen, mutta otti 14 puolustuslevypalloa ja antoi yhdeksän koriinjohtanutta syöttöä. Kuvassa myös Houston Rocketsin P.J. Tucker. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

NBA-koripalloliigan kärkisuosikkeihin lukeutuva Los Angeles Lakers on enää voiton päässä paikasta liigan länsilohkon finaaleihin eli NBA-välieriin. Perjantain vastaisena yönä Lakers kaatoi Houston Rocketsin 110–100 ja otti vahvan 3–1-johdon ottelusarjassa.

Lakersin suurin tähti LeBron James jäi 16 pisteeseen, mutta otti 14 puolustuslevypalloa ja antoi yhdeksän koriinjohtanutta syöttöä. Tehokkaimpana Lakersista hääri Anthony Davis 29 pisteellään. Davis raapi myös 12 levypalloa.

Nyt kolme peliä putkeen hävinneen Rocketsin heittohirmu James Harden teki 21 pistettä, mutta osui kolmen pisteen kaaren takaa vain kaksi kertaa 11 yrityksellään.

– Puolustimme hyvin kolmen pisteen heittoja. Toteutimme pelisuunnitelmaamme suurimmaksi osaksi, Davis summasi.

– Sarjan päättämispelit ovat aina vaikeimpia. Meidän on tultava peliin tappajan mentaliteetilla, Davis mietti vielä lauantain kenties ratkaisevaa Rockets-kohtaamista.

Kommentoi

Palvelut