Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bayern München matkustaa Super Cupiin mahdollisimman kapealla miehistöllä

Jalkapallon saksalaisjätti Bayern München jahtaa kauden 2020–21 ensimmäistä pokaaliaan torstaina, kun Mestarien liigan voittaja kohtaa Budapestissä pelattavassa Uefa Super Cupissa Sevillan. Espanjalaisvastustaja voitti viime kauden Eurooppa-liigan.

Bayern aloitti Bundesliigan perjantaina murskaavalla ylivoimalla ja höykytti Schalken 8–0.

– Meidän olisi pitänyt tehdä vielä neljä maalia enemmän, Bayernin valmentaja Hansi Flick kuvaili ylivoimaa saksalaislehti Bildin verkkosivuilla .

Moninkertainen maalikuningas Robert Lewandowski avasi ottelussa maalitilinsä, mutta ei valmistautunut maanantaina Super Cupiin muun joukkueen tavoin. Saksalaislehti Kicker kertoi puolalaiskärjen kärsivän loukkaantumisesta.

Bayernin verkkosivuilla Lewandowskin kevyempää alkuviikon ohjelmaa perusteltiin kuormituksen säätelyllä.

Torstain ottelun kokoonpano on muutenkin arvoitus. Kickerin mukaan Bayern aikoo matkustaa otteluun "pienimmällä mahdollisella kokoonpanolla". Pelaajia otetaan mukaan vain tarvittava määrä ja joukkueen taustajoukot pidetään mahdollisimman pieninä.

Kicker kertoi, ettei mukaan lähde myöskään joukkueen yhteistyökumppanien edustajia eikä faneja, ainakaan johdetuilla fanimatkoilla.

Bayern vakuuttaa nälkää riittävän

Bayern murskasi perjantaina Schalken liki tyhjällä kotistadionillaan. Lehtereillä oli vain ylimääräisiä pelaajia, seuratoimijoita ja tiedotusvälineiden edustajia.

Saksalaislehti Bild ihmetteli tiistaina sitä, että Super Cupiin on kuitenkin pääsemässä reilut 20 000 katsojaa, vaikka Unkarin pääkaupungin koronavirustilanne on pahempi kuin Münchenissä.

Bayern voitti viime kaudella Saksan liigamestaruuden, Saksan Cupin ja Mestarien liigan. Seuran verkkosivuilla vakuutetaan, että nälkää riittää tällekin kaudelle.

– Müncheniläisten menestyksennälkä on edelleen valtava menneen kauden menestyksen jälkeenkin. Osoitimme sen vahvasti perjantaina Schalkea vastaan. Tämän poikkeuksellisen vuoden neljäs palkinto on tarjolla Sevillaa vastaan, seuran verkkosivujen ennakossa kirjoitettiin.