Ufan KHL-joukkueessa kolme koronatapausta – Tomi Lämsällä ja Markus Granlundilla tartunnat

Granlund on tällä hetkellä eristyksissä muusta joukkueesta. Anni Reenpää / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekon KHL-liigassa pelaavan Salavat Julajev Ufan päävalmentaja Tomi Lämsällä ja hyökkääjä Markus Granlundilla on todettu koronavirustartunnat. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan .

Ufan joukkue testattiin Kazaniin ja Moskovaan tehdyn pelimatkan jälkeen. Suomalaisten lisäksi hyökkääjä Danil Bashkirov antoi positiivisen testituloksen.

Lämsä, Granlund ja Bashkirov ovat eristyksissä muusta joukkueesta.

Ufa hävisi tiistaina pelaamansa kotiottelun HK Sotshia vastaan 2–3. Sakari Manninen teki kotijoukkueelle maalin, johon pistepörssin kärkinimi Teemu Hartikainen antoi syötön.

Ufa ei ole suinkaan ainoa KHL-joukkue, jossa on todettu tartuntoja. Venäläinen RIA Novosti kertoi tiistaina lähteisiinsä nojaten, että Lokomotiv Jaroslavlin joukkueessa on noin 30 koronatartuntaa. Joukkueelta on jouduttu siirtämään jo kaksi ottelua. Tiistaina KHL tuomitsi Lokomotivin häviämään vierasottelunsa Kunlun Red Staria vastaan, sillä joukkue ei saapunut pelipaikalle Mytishtshiin.

KHL:ssä koronatapauksia on todettu viime aikoina myös Barys Nur-Sultanin, Torpedo Nizhni Novgorodin ja Riian Dinamon joukkueissa.

Korjattu kello 21.32: 5. kpl: Lokomotivilta on siirretty kaksi ottelua, ei kolmea. KHL tuomitsi Lokomotivin häviämään vierasottelunsa Kunlun Red Staria vastaan, sillä joukkue ei saapunut pelipaikalle Mytishtshiin.

Kommentoi

Palvelut