Tappara ja Sport järjestivät maalitalkoot – "Hyvin kasvoimme voittomaalikisassa"

STT

Vaasan Sport keräsi yhdeksän ottelun vierasputkensa aikana Liigassa 12 sarjapistettä. Kotipelien pistesaldo aukesi vasta kolmannessa ottelussa Tampereen Tapparaa vastaan.

Peli näytti jo menevän Tapparalle varsinaisella peliajalla, mutta Sportin hurja kiri kolmannessa erässä pitkitti pelin voittomaalikisaan, jonka Tappara voitti lukemin 6–5.

Suurin yllätys oli kuitenkin illan yleisömäärä 1 583. Se alittaa tuhannella sallitun yleisömäärän, vaikka Tappara kuuluu joukkueisiin, jotka ovat vuosikausia haalineet paljon yleisöä Vaasaan. Ainoastaan ensimmäiseen kotiotteluun Kärppiä vastaan Vaasan halliin saapui suurin sallittu yleisömäärä 2 500.

Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina seisoi yli yksitoista minuuttia maalillaan toimettomana selkä mutkalla, kuten maalivahdeilla on tapana. Sitten, varsinkin jatkoajalla Hrachovina oli täystyöllistetty, eikä seisoskeluun ollut aikaa.

Yksi peliajan maaleista merkittiin Kristian Tanukselle, ja hänen bonusosumansa tuli voittomaalikisassa. Kauden ensimmäinen maali oli Tanuksen ensimmäinen kasvattajaseurassaan Tapparassa ja siksi mieleinen.

– Onhan sitä (maalia Tapparassa) tullut ajateltua, mutta olen yrittänyt asian unohtaa. Hyvä, että sain sen alta pois. Kolmannessa erässä oli vaikeaa, mutta hyvin kasvoimme voittomaalikisassa, iloitsi Tanus.

Tapparan ratkaisuosuman voittomaalikisassa laukoi puolustaja Valtteri Kemiläinen.

Kärpät - Lukko-ottelu siirtyi

Jääkiekkoliigan ottelu Kärpät–Lukko siirtyi tiistailta tuonnemmaksi. Syynä on varotoimi koronan varalta, kerrotaan Liigan kotisivuilla .

Kärppien liigajoukkueen jäsenellä on todettu tänään pikatestissä koronavirustartunta. PCR-testin tulos selviää myöhemmin.

Liiga ja Kärpät tiedottavat mahdollisista jatkotoimista lopullisen testituloksen varmistuttua.

Kommentoi

Palvelut