Sportilta siirtyy koronarajoitusten takia Liigassa viisi kotiottelua – "Harmittaahan se"

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sport on Liigassa yksi eniten koronaviruksesta kärsineistä joukkueista. Tiistaina, juuri ennen Sportin ja Tapparan ottelua kiiri tieto, että kyseessä oli viimeinen kotiottelu ennen joulua.

Tieto ei näyttänyt vaikuttavan Sportin peliin, sillä Tappara sai taas kerran kyytiä lukemin 4–2. Kaikki kolmannen erän maalit tehtiin viimeisen neljän minuutin aikana.

– Tapparaa vastaan saadaan aina kunnon taistelu. Tänäänkin saimme kairattua tosi tärkeät pisteet, ilmoitti Sportin kapteeni Erik Riska.

Sportilta siirrettiin sarjan alusta kuusi kotiottelua ja nyt siis seuraavat kuusi. Kuinka ollakaan, kun Vaasassa pelit jatkuvat joulun jälkeen, saapuu Tappara taas Kuparisaareen. Nykyisen sarjaohjelman mukaan Sportilla on vain yksi ottelu ennen joulua, torstain peli Raumalla.

– En ole ehtinyt perehtyä yhtään asiaan, sillä tänään tämä peli oli tärkeysjärjestyksessä ensimmäinen. Harmittaahan se, ellei saada pelata, mutta totta kai terveys on aina etusijalla, Riska muistutti.

Yleisö ei siirtouutisesta pitänyt, sillä hallissa oleskeli vain 1 681 katsojaa. Kyseessä oli neljänneksi pienin yleisömäärä Sportin modernin ajan Liigahistoriassa, ellei mukaan lueta viime maaliskuun ottelua Kärppiä vastaan, jossa virallinen yleisömäärä oli yksi katsoja.

Kommentoi

Palvelut