Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pimeys keskeytti golfin Euroopan-kiertueen avauskierroksen – Mikko Korhonen kärjen tuntumassa, muilla suomalaisilla hankalampaa

Suomen Mikko Korhonen aloitti golfin miesten Euroopan-kiertueen kauden avauskilpailun tasaisen varmasti Abu Dhabissa. Korhonen selvitti kilpailun ensimmäisen kierroksen tuloksella –3 ja on kisassa jaetulla kymmenennellä sijalla.

Kilpailua johtaa Pohjois-Irlannin tähtinimi Rory McIlroy, josta Korhonen jäi viisi lyöntiä. Suomalainen oli tyytyväinen tasaiseen, kolmen birdien kierrokseensa.

– Puttaaminen oli vähän hakusessa vielä näin alkukaudesta, mutta lopussa sain pari hyvää puttia perille. Tuuli ei yltynyt niin kovaksi kuin ennustettiin, mutta jonkun verran oli bofooria. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa huomenna, Korhonen kommentoi tiedotteessa.

Kierroksen alku lykkääntyi sumun takia kolmella tunnilla, ja lopulta pimeys keskeytti kierroksen. Muiden suomalaisten osalta kauden avaus ei aiheuttanut riemunkiljahduksia. Kalle Samooja ja Sami Välimäki pelaavat torstain kierroksensa loppuun perjantaina.

Tapio Pulkkanen ja Samooja jakavat sijaa 83 tuloksella +1. Pulkkanen pelasi täyden kierroksen, Samooja kahdeksan reikää.

Viime kauden jälkeen Euroopan-kiertueen tulokkaaksi valittu Välimäki pelasi kymmenen reikää tuloksella +3. Nokialainen jakaa sijaa 116.

Abu Dhabin kilpailun palkintopotti on kahdeksan miljoonaa dollaria eli noin 6,6 miljoonaa euroa.

- - - -

Korjattu aiempaa: Kierroksen keskeytti pimeys, ei sumu.