Peliitat pelasi kotona mollivoittoisesti – Kiekko-Vantaa otti pisteen Heinolassa

Tuomo Seppänen

Peliittojen kanssa viimeisistä playoff-paikoista kamppaileva Kiekko-Vantaa oli perjantaina tyly vieras Versowood-areenalla. Vantaalaisjoukkue voitti ottelun alun jälkeen tasaiseksi kääntyneen pelin maalilla 3–4, kun kotijoukkue kampesi 0–3-asemista maalin päähän.

Peliittojen kotiavaus jäi hivenen piippuun. Torstaina voittavana esiintyneen joukkueen ilme perjantain kotihalliavauksessa oli ottelun alkuhetkillä vaisu. Kiekko-Vantaa vei peliä kaksi ensimmäistä erää ja ottelun alun kaksi maalia takasi heille voiton.

Pelin alku oli kotijoukkueelle tosi hankala. Jatkossa peliin löytyi otetta, mutta voittoon asti ei kotijoukkueen esitys aivan riittänyt. Päätöserän esitys oli kotijoukkueelta illan parasta antia. Peliittojen maalit merkittiin Ville Östermanille, Markus Lahtiselle ja Niklas Virtaselle. Maalilla ahkeroinut Kristian Tamminen torjui 23 laukausta.

– Harmittaa lopputulos ja tapa millä se tuli. Peli lähti nihkeästi käyntiin ja kaksi ekaa erää hävittiin kaksinkamppailuja. Vaikka oltiin pelin virtauksessa alakynnessä niin maalipaikat olivat kahden erän jälkeen jo tasan. Vastustaja teki meidän virheistä tarvittavat maalit, summasi Peliittoja luotsaava Vesa Petäjä.

Kommentoi

Palvelut