Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voimasuhteet eivät muuttuneet vuoden aikana, Lukko edelleen Sportia vahvempi

Vaasan Sport pelasi lauantaina ensimmäisen kerran tällä kaudella Rauman Lukkoa vastaan miesten jääkiekkoliigassa. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat liigapelissä 14 kuukautta sitten. Vuosi sitten tammikuussa Lukko oli vahvempi, ja nyt raumalaiset veivät pisteet maalein 5–2.

Sportin lähtökohta peliin oli hyvä, sillä edellisessä ottelussa Sport oli tehnyt ensimmäisen kerran liigahistoriansa aikana seitsemän maalia vieraskentällä. Lauantaina Sport ei maaleilla mässäillyt.

Oskari Setänen piti Lukon maalilla varsinkin ensimmäisessä erässä vieraat pinnalla. Lukko selvisi Sportin pyörityksestä ja sai pelinsä vihdoin sujumaan ensimmäisen erän lopulla ja ratkaisi pelin toisessa erässä.

Tiistaina Sport kohtaa uudelleen Lukon, mutta silloin Raumalla. Tuosta ottelusta alkaa Sportin tiukka rupeama. Sport pelaa 18 päivän aikana 12 ottelua.

Sport julkaisi vielä siirtoajan loppumisen kynnyksellä uuden pelaajasopimuksen. Kanadalainen Luke Green vahvistaa Sportia loppukauden. Green on Winnipeg Jetsin kolmannen kierroksen varaus, mutta pelannut AHL:ssä.