Sport puristi otteluruuhkassa maukkaan voiton liigajohtaja Lukosta – "Haaste oli tänään kova"

Vaasan Sportin urakointi päättyi hienoon voittoon sarjajohtaja Rauman Lukosta. Vaikka Sport pelasi kolme ottelua peräkkäisinä päivinä, se ei juurikaan näkynyt joukkueen toimissa.

Sport pelasi jopa paremmin kolmannessa erässä ja voitti pelin 4–2.

– Haaste oli tänään kova, mutta samalla helppo. Kaikki tiesivät, että saamme vain parhaalla suorituksella voiton, Sportin päävalmentaja Risto Dufva tiesi.

Ei ole ollut Lukonkaan viikko helppo. Joukkue oli matkapeleissä Itä-Suomessa pelaten kaksi ottelua. Yhden välipäivän jälkeen oli peli perjantaina Porissa ja lauantaina Vaasassa.

– Joukkueen ohjelmaa on haasteellista rakentaa, mutta ei tätä venettä yksin soudeta. Näihin tilanteisiin valmistaudutaan koko kauden ajan, viittasi Dufva valmennustiimin henkiseen jaksamiseen rankassa ohjelmassa.

Lukko näytti ensimmäisessä erässä olevan paremmin liikkeellä. Silmämääräistä arviota tukivat useat eri tilastot, jotka olivat vahvasti plussalla Lukolle.

Mutta maalit ratkaisevat. Lukko meni kaksi kertaa johtoon, mutta Sport tasoitti molemmat karkumatkat. Kun alkoi olla syytä ratkaista ottelu, Jesse Paukku teki ottelun toisen maalinsa ja kertoimet alkoivat siirtyä Sportin suuntaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut