TPS:n salama-alku oli shokkihoitoa Tapparalle

TPS vei voiton 4 -2. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

Rauno Laine / STT

Turun Palloseura aloitti lauantaina kotihallissaan todellisella ilotulituksella Liigan ottelun Tapparaa vastaan. TPS iski vajaassa neljässä minuutissa kiekon kolme kertaa vastustajan verkkoon. Tapparan kaksi kavennusosumaa avauserässä toivat tamperelaiset mukaan peliin, mutta muissa erissä ei vierasmaaleja enää syntynyt. Lauri Pajuniemi sinetöi TPS:n 4–2-voiton tyhjään maaliin neljä sekuntia ennen päätössummeria.

– Iso voitto meille. Saimme vähän liian hyvän lähdön peliin, ja sitten ote karkasi. Onneksi pystyimme pitämään johdon loppuun, summasi TPS:n päävalmentaja Raimo Helminen.

Pitkän tauon jälkeen Tapparan maalilla aloittanut Dominik Hrachovina jätti kentän kahden maalin jälkeen ajassa 1.55. Tilalle tullut Christian Heljanko joutui antautumaan ennen kuin oli ehtinyt olla kentällä kahta minuuttia. Charles Bertrand ja Jarkko Malinen toivat osumillaan Tapparan mukaan peliin avauserän lopulla, mutta lisää onnistumisia ei muissa erissä tullut.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola totesi, että joukkue sai alussa todellista shokkihoitoa.

– Meillä oli kyllä jatkossa monta maalipaikkaa, mutta väsynyt joukkue ei pystynyt toivottuun takaa-ajoon, Tapola harmitteli.

Kommentoi

Palvelut