Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyrintö aloitti Korisliigan välierät voitolla – "Tämä oli vasta ensimmäinen näytös"

Tampereen Pyrintö aloitti miesten Korisliigan välierät kotivoitolla, kun se kukisti mestaruutta puolustavan Kauhajoen Karhu Basketin 95–83. Välieristä pääsee loppuotteluihin neljällä voitolla.

Runkosarjan kakkosen ja kolmosen kohtaamisessa Pyrinnön 13–3-startti siivitti sen johtoon läpi pelin. Kolmannella jaksolla Karhu Basket kavensi 16 pisteen kotijohdon neljään pisteeseen.

Neljännen jakson alussa vieraat kärkkyivät seitsemän pisteen päässä, mutta sen jälkeen Pyrintö kasvatti johtonsa suurimmillaan 18 pisteeseen.

– Tämä oli vasta ensimmäinen näytös, mutta oli tietysti kiva voittaa se. Teimme hyviä asioita, olimme huolellisia, toteutimme sovittua peliä ja paransimme vielä pelin aikana. Vastustajan hyökkäyspään levypalloja pitää kyllä seuraavassa pelissä estää paremmin, luetteli Pyrinnön valmentaja Miikka Sopanen.

Marcus Lewis vauhditti kotivoittoa 21 pisteellä ja David Gonzalvez 16:lla. Anthony Hilliard teki vieraille 23 ja Collin Malcolm 22 pistettä.