Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Schüller Huuhkajien avauksessa – Sparv aloittaa Venäjä-pelin vaihdossa

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv aloittaa Venäjä-ottelun vaihtopenkillä. Hänen tilalleen avaukseen nousee Rasmus Schüller. Sparv on kärsinyt polvivaivasta.

Suomen avauskokoonpano on muutoin sama kuin Huuhkajien EM-avauksessa Tanskaa vastaan.

Lukas Hradecky aloittaa totutusti maalilla. Daniel O'Shaughnessy, Paulus Arajuuri ja Joona Toivio muodostavat topparikolmikon. Wing-backeina eli voimakkaasti hyökkäyksiin nousevina laitapuolustajina ovat Jere Uronen ja Jukka Raitala.

Keskikentällä pelaavat Schüllerin lisäksi Robin Lod ja Glen Kamara. Hyökkäyksessä ovat Joel Pohjanpalo ja Teemu Pukki. Arajuuri on Suomen kapteeni.

Suomi aloitti EM-urakkansa voittamalla Kööpenhaminassa Tanskan 1–0. Venäjä hävisi Pietarin avauskamppailussaan Belgialle 0–3.

Venäjän maalilla on Matvei Safonov ja kenttäpelaajina Mario Fernandes, Igor Divejev, Magomed Ozdojev, Dmitri Barinov, Roman Zobnin, Georgi Dzhikija, Aleksei Mirantshuk, Aleksandr Golovin, Artjom Dzjuba sekä Daler Kuzjajev.

Suomen ja Venäjän välinen B-alkulohkon ottelu alkaa Pietarissa kello 16.