Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Samoojan ja Välimäen bägit hukkuivat Lontooseen

Suomen golfedustajat Kalle Samooja ja Sami Välimäki saapuivat sunnuntaina Tokioon ilman mailojaan. Molempien bägit eksyivät omistajistaan mitä ilmeisimmin Lontoossa, ja välineitä odoteltiin perille tiistaihin mennessä.

– Meiltä jäi bägit ilmeisesti Lontooseen, Samooja kertoi maanantain mediatilaisuudessa.

– Aamulla (maanantaina) vasta saatiin tieto, että ne ovat tulossa tännepäin. Sinänsä ihan hyvin ja normaalisti homma eteni, ja illalla puolenyön aikaan niiden pitäisi tulla hotellille.

Samoojan pelivälineet jäivät matkalle toista kertaa peräkkäin.

– Moneen vuoteen ei hukkunut välineet ollenkaan, mutta nyt kahdella viime reissulla on käynyt näin.

Välimäki pelasi kopioilla maanantaina yhdeksän reikää ja myös Samooja piipahti kentällä. Välimäki kehui kenttää vuolaasti.

– Kenttä on varmasti parhaimmillaan, Välimäki todisti.

– Hyvä baana kaikin puolin, Samooja vahvisti.

Uhkana myrsky ja sade

Valmentaja Timo Karvinen kertoi, että järjestäjät varautuvat loppuviikosta myrskyyn ja sateeseen, joten kilpailun startit ovat taukojen varalta päivittäin kello 7.30–11.

– Ilmeisesti aika sateinen kilpailu tulossa, Karvinen ennakoi.

– Täällä on aika kovat, eurooppalaistyyppiset griinit (viheriöt), joten niihin jää varmaan vesi aika herkästi pintaan. Se muuttaa kenttää sateella.

Myrskyrintama on lähestymässä Tokiota jo tiistaina ja uhkaa myös suomalaisten harjoituspäivää.

– Katsotaan, miten päästään harjoittelemaan. Kaikki tehdään, mitä on tehtävissä ja heti mennään treenaamaan, kun kentälle pääsee, Karvinen lupasi.

Miesten golfturnaus pelataan torstaista sunnuntaihin.