Newcastle ja Leeds hakevat yhä avausvoittoaan Valioliigassa

Leeds meni ottelussa johtoon 13. minuutilla brasilialaisen keskikenttäpelaajan Raphinhan (oik) maalilla. Kuvassa myös Leedsin Rodrigo. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Newcastle ja Leeds jatkavat voitoitta jalkapallon Englannin Valioliigassa viiden ottelun jälkeen. Joukkueet tasasivat pisteet perjantai-iltana Newcastlessa lukemin 1–1.

Ottelun jälkeen Newcastlen yli 50 000-päisestä kotiyleisöstä kuului äänekästä buuaamista faneilta, jotka eivät ole tyytyväisiä joukkueen nykytilaan. Myös Leedsille kauden alku on ollut pettymys, sillä viime kaudella se sijoittui nousijana hienosti yhdeksänneksi.

Leeds meni ottelussa johtoon 13. minuutilla brasilialaisen keskikenttäpelaajan Raphinhan maalilla. Raphinha haki keskityksellään Rodrigoa, joka kuitenkin antoi viisaasti pallon mennä, sillä se painui suoraan verkon perukoille ohi Newcastle-vahti Karl Darlowin.

Ranskalaishyökkääjä Allan Saint-Maximin toi kotijoukkueen tasoihin ennen taukoa matalalla laukauksella harhautettuaan kaksi Leeds-puolustajaa.

Leedsillä on viidestä ottelusta kolme ja Newcastlella kaksi pistettä. Joukkueet ovat sarjassa sijoilla 16 ja 18. Molemmilla on ollut vaikeuksia puolustuspäässä, sillä Leeds on päästänyt 12 ja Newcastle 13 maalia, mikä on eniten koko liigassa.

Kommentoi

Mainos: Itä-Häme

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut