Sport pääsi Laukkasen juhlaottelussa vihdoin Liigassa vieraspisteiden makuun – "Hän on legendaarinen huoltaja tässä liigassa"

Sportin päävalmentaja Risto Dufvan mukaan hän oli etuoikeutettu ollessaan mukana Ilveksen huoltaja Lasse Laukkasen juhlaottelussa. Markku Ulander / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Ennen lauantain otteluita jääkiekkoliigassa oli vain yksi joukkue, jonka vieraissa saatujen pisteiden sarakkeessa oli nolla. Enää ei ole, sillä Vaasan Sport ilahduti satapäistä fanijoukkoaan voittamalla Ilveksen huoltaja Lasse Laukkasen juhlaottelun maalein 3–1.

– Olin etuoikeutettu, kun sain olla mukana Lassen juhlissa. Hän on legendaarinen huoltaja tässä liigassa. Ja sitten otettiin vielä voitto, sanoi Sportin päävalmentaja Risto Dufva.

Sport aloitti vahvasti juhlallisuuksien jälkeen ja vei avauserää mennen tullen. Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä mietti pitkään selitystä vaisuun alkuun.

– Oltiin rajusti perässä, mutta hyvällä maalivahtipelillä ja tuurilla pidettiin nolla. Toinen erä oli tasainen, kolmatta hallittiin, mutta sitten kaveri teki maalit, Myrrä sanoi.

Voittomaalin teki nelosketjun Aaro Vidgren reilut kaksi minuuttia ennen loppua.

– Karvasimme hyvin, ja pomppukiekko tuli hollille. Faneilla oli iso merkitys, ensimmäisen kerran tällä kaudella kävimme koko joukkue pukukopissa käynnin jälkeen vielä jäällä kiittämässä heitä, Vidgren sanoi.

Kommentoi

Mainos: Itä-Häme

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut