Puolustajat maalareina Pelicansin voittopotissa – "Peli on parantunut paljon kolmen viikon takaisesta"

Onneksi peli on parantunut paljon kolmen viikon takaisesta, kiteytti Pelicans-luotsi Tommi Niemelä. / LEHTIKUVA

Pasi Peltola / STT

Pelicans kiilautui jääkiekkoliigan kärkikastiin puolustajiensa maaleillaan takaamalla kotivoitolla Ässistä. Porilaismaalivahti Konstantin Volkov, 24, piti Ässiä pystyssä 26 torjunnallaan, mutta Teemu Erosen kauden neljäs ja Joonas Jalvantin toinen maali takasivat lahtelaisille kotivoiton 2–1.

– Pelasimme kaksi erää loistavaa jääkiekkoa, mutta päätöserästä vain puolet. Onneksi peli on parantunut paljon kolmen viikon takaisesta, kiteytti Pelicans-luotsi Tommi Niemelä.

– Ensimmäinen erä oli meiltä huono ja toisessa olimme aivan jaloissa. Harmi, että Pelicans teki avauserän vain neljästä maalintekopaikastaan kahdesta maalin, kommentoi Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin.

Värikkäin lauantai-ilta oli Pelicansin laitahyökkääjä Aatu Jämsenillä, 19, jolle komennus uran kuudenteen liigapeliin tuli pikaisesti.

– Noin varttituntia ennen peliä tuli viesti fanikauppaan kesken nimikirjoitusten jaon, että pitäisi ilmestyä pukukoppiin pikaisesti, kommentoi Iikka Kangasniemen juuri ennen peliä kokoonpanossa korvannut laitahyökkääjä Jämsen.

Kommentoi

Palvelut