Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sakke Hämäläinen teki jatkosopimuksen Pelicansin kanssa

Jääkiekkoliigan virkeästi aloittanut Lahden Pelicans teki jatkosopimukset hyökkääjien Miika Roine, Aleks Haatanen ja Sakke Hämäläinen kanssa. Kolmikosta Haatanen on häärinyt tehokkaimpana, kun 11 ottelussa on syntynyt pisteet 2+5=7. Roine on rohmunnut kuusi syöttöpistettä ja Hämäläinen pisteet 2+1.

Päävalmentaja Tommi Niemelä luottaa Heinolan Kiekossa kiekkouransa aloittaneen Hämäläisen kehityksen jatkuvan samansuuntaisena.

– Sakke on mahtava joukkuepelaaja, joka on joka päivä tekemässä itsestään parempaa ja se näkyy kehityksessä. Erittäin luotettava kahden suunnan sentteri, jonka kehityskäyrä on tosiaan koko ajan ylöspäin.

Hämäläinen pelasi Peliitoissa lainalla toissa kaudella 31 ottelua.

Haatanen on Niemelälle tuttu pelaaja jo poikamaajoukkueista.

– "Hade" on ottanut isoja askeleita viimeisen vuoden aikana kokonaisvaltaisessa urheilijan elämässä. Se on näkynyt pelaamisessa, joka on ollut paljon luotettavampaa.

Lahtelaisten konkareihin kuuluvan Roineen, 29, jatkosopimus kattaa ensi kauden. Haatasen, 20, ja Hämäläisen, 22, jatkosopimukset kattavat myös kauden 2023–24.