Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen golfhuiput saavat kotikisan myös ensi vuodelle – naisten Euroopan-kiertueen kilpailu järjestetään syyskuussa Ahvenanmaalla

Suomi palasi golfin naisten Euroopan-kiertueen (LET) turnausmaaksi kymmenen vuoden tauon jälkeen viime heinäkuussa Turun Ruissalossa, ja jatkoa seuraa myös ensi vuonna. Golfliitto tiedotti keskiviikkona, että Euroopan-kiertueen Suomen-kilpailu järjestetään 1.–3. syyskuuta 2022 Ahvenanmaan Sundissa.

Kisan palkintopotti on 225 000 euroa.

– Tämä vuosi oli yksinkertaisesti upea ja unelmien täyttymys monin tavoin. Kiinnostus kilpagolfiin ja LET-kisaa kohtaan ovat korkealla, ja Golfliitolla on vahva visio ja halu mahdollistaa kansainvälinen tapahtuma tulevaisuudessakin. Haluamme olla edelläkävijä naisten huippu-urheilun edistämisessä, Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen sanoi tiedotteessa.

Turussa järjestetty kilpailu oli suomalaispelaajien juhlaa, sillä vei kisan voiton ja Ursula Wikström jakoi toisen sijan.